Bizarre gebeurtenissen in verpleeghuis 'Molenpad'

Details van dit toneelstuk

Artikelnummer
28998
Dames (min - max)
6
Heren (min - max)
4
Personen
10
Auteur(s)
Categorie
Avondvullend
Aantal blz
72
Genre(s)
Blijspel / Klucht
Doelpubliek
Stad / Volwassenen / Senioren
Uitvoerder
Amateurtheater
Duur (min.)
102 min.
Uitgever
Vink
Rechten tariefcode
BIZARRE GEBEURTENISSEN IN VERPLEEGHUIS ‘MOLENPAD’
28998 Avondvullende klucht in twee bedrijven door C.J. Slijkoord,
                6 dames en 4 heren
In verpleeghuis ‘Molenpad’ volgen de meest onverwachte en bizarre gebeurtenissen elkaar in een hoog tempo op. De woonkern waar het hele stuk om draait bestaat uit 3 dames en 2 heren. Zo treffen we in de woonkern de volgende personen aan.
Mevrouw Fram. Zij heeft dikwijls veel weg van een puber. Ze giechelt aan een stuk door. Dit tot ergernis van haar medebewoners. Daarnaast is er mevrouw Blind. Mevrouw Blind is nogal introvert. In haar beleving krijgt ze nooit bezoek, maar haar dochter Eva bezoekt haar dagelijks. Tenslotte worden de dames binnen de woonkern gecompleteerd door mevrouw Snater. Of dit haar werkelijke naam is of haar bijnaam is niet bekend, maar ze ratelt de hele dag door. 
Dan is er nog de oude brombeer meneer Sterk, die als gevolg van de ziekte Korsakov is opgenomen. Ondanks zijn ziekte beweert hij in het verleden geen druppel drank te hebben aangeraakt. Oud bokser, meneer Rapping, is de andere heer binnen deze woonkern. Hij heeft wel eens moeite om zijn agressie in toom te houden.
Binnen deze woonkern zwaait Thea als ervaren verpleegster de scepter, bijgestaan door leerling-verpleegkundige Fatima.

Kees, de zoon van meneer Sterk, komt regelmatig op bezoek bij zijn vader. Datzelfde geldt voor Eva, de dochter van mevrouw Blind, en voor Harry, de kleinzoon van meneer Rapping.

Zonder hier verder op in te gaan kan gesteld worden dat zich de meest bizarre gebeurtenissen afspelen binnen de woonkern. Het is een toneelstuk dat bol staat van de meest onverwachte en hilarische wendingen.

Bestel dit stuk

0,00
Rechten aanvragen

Waarom Toneelfonds.be?

Keuze uit een groot aanbod
Bestel gemakkelijk online
Snelle levering
Bestellingen snel bij u bezorgd
Persoonlijke service
Wij staan graag voor u klaar!