Het ondeugende nonnetje

Details van dit toneelstuk

Artikelnummer
30057
Dames (min - max)
4
Heren (min - max)
3 - 4
Personen
7
Auteur(s)
Categorie
Avondvullend
Aantal blz
52
Genre(s)
Komedie
Doelpubliek
Volwassenen
Uitgever
Grosfeld
Rechten tariefcode

Een oud klooster met 4 jolige dames, een geheimzinnige biechtstoel, een dolende spookzuster. Een oude kapel met een ”verstrooide”? Pastoor en een orgel wat uit zichzelf gaat spelen en klokken die van zelf gaan luiden ?

Ze bieden plaats en werkgelegenheid voor zwakbegaafden en herintreders, in samenwerking met een zorginstelling

Er is een grote kruidentuin met plantenkas waar geneeskrachtige en hallucinerende kruiden worden gekweekt.  De pastoor en zijn hulpje Sjoerd verzorgen de kostbare planten verzameling Ook wordt er zelf miswijn gemaakt van speciale druiven  Er komen iedere dag een aantal klanten die op verschillende locaties worden ingezet. Er is ook een grote keuken waar iedereen mee kan eten.

Pastoor Breukelmans is er kind aan huis. Hij is enigszins verstrooid, zo lijkt het tenminste.  Hij mag de kapel van het klooster gebruiken om zo nu en dan een mis op te dragen.  Hij was voorheen de vaste biechtvader van de nonnetjes en heeft verschrikkelijke dingen moeten aanhoren. Maar hij had zijn biechtgeheim! Maar die zijn na een aantal jaren inmiddels verjaard en hij is enigszins vergeetachtig dus zo nu en dan laat hij iets los over het losbandige leven van de nonnetjes van

weleer. In het bijzonder over zuster Sanseveria, een mooie jonge non die zwanger werd en dood in de biechtstoel werd gevonden.

Bestel dit stuk

0,00
Rechten aanvragen

Waarom Toneelfonds.be?

Keuze uit een groot aanbod
Bestel gemakkelijk online
Snelle levering
Bestellingen snel bij u bezorgd
Persoonlijke service
Wij staan graag voor u klaar!