Huisje aan zee

Details van dit toneelstuk

Artikelnummer
30073
Dames (min - max)
6 - 8
Heren (min - max)
2 - 4
Personen
10
Auteur(s)
Categorie
Avondvullend
Aantal blz
60
Genre(s)
Klucht
Duur (min.)
100 min.
Uitgever
Vink
Rechten tariefcode

HUISJE AAN ZEE

30073 Klucht in drie bedrijven door Henk Roede, 

6/8 dames, 2/4 heren

Jaap en Ellen hebben een huisje aan zee geboekt op een vakantiepark. Echter heeft Jaap dit via een erg voordelige site geboekt en daar de kleine lettertjes niet gelezen. Het vier persoons huisje moet namelijk gedeeld worden met andere vakantiegangers. Thomas en Fiona hebben zich al geïnstalleerd in het woninkje en ze hebben geen enkel probleem met het moeten delen van het huisje. Jaap komt er al snel achter dat Thomas en Fiona sowieso van het delen zijn. Het stel heeft een open relatie en had afgesproken het weekendje samen door te brengen met een ander stel, in het huisje ernaast. Samen met dit stel het huisje delen ging echter niet, aangezien het andere stel hun van niets wetende schoonmoeder mee hebben.

Voor Jaap gaat een wereld open, echter Ellen kijkt alles met afgrijzen aan. Dit is namelijk niet het leven wat haar dominee elke zondag vanaf de preekstoel verkondigt. Maar wat wil het toeval, de dominee en zijn vrouw hebben ook een weekendje geboekt op het park, waardoor Ellen met haar geestelijke nood bij de juiste persoon terecht kan, of toch niet?

Wederom een dolkomische klucht, geschreven door Henk Roede. Na successen als o.a. Tante Bella’s Beautysalon, Extra hulp op de Eerste hulp en De Geweldige Dokter Paul, is dit ook weer een stuk, welke garant staat voor een hilarische avond.


Bestel dit stuk

0,00
Rechten aanvragen

Waarom Toneelfonds.be?

Keuze uit een groot aanbod
Bestel gemakkelijk online
Snelle levering
Bestellingen snel bij u bezorgd
Persoonlijke service
Wij staan graag voor u klaar!