Hyper de pieper

Details van dit toneelstuk

Artikelnummer
32786
Dames (min - max)
6
Heren (min - max)
3
Personen
9
Auteur(s)
Categorie
Avondvullend
Aantal blz
103
Genre(s)
Blijspel-klucht-komedie samen
Doelpubliek
Volwassenen / Platteland
Duur (min.)
120 min.
Uitgever
Toneelcentrale
Rechten tariefcode
Het boerenstel Menno en Ria Hermkes moeten voortdurend de eindjes aan mekaar knopen. Zeker nu alweer een oogst aardappelen is mislukt. De broer van Ria floreert daarentegen met zijn handel in tomaten. Hij kan het ook niet laten om zijn zus hiermee voortdurend te kleineren. De Hermkes dragen ondertussen ook de zorg voor oma Nel, die een riante erfenis achter de hand heeft.
Wanneer dochter Stien thuiskomt na een wereldreis, vergezeld van haar opmerkelijke nieuwe vriend Freddy, blijken zich opeens nieuwe kansen aan te dienen. Freddy heeft een lucratieve deal voor ogen, waardoor Menno het familiebedrijf kan laten bloeien als nooit tevoren. Echter, onverwachte controle van de arbeidsinspectie zorgen voor een onhoudbare situatie wat plots een definitief einde kan beteken voor de onderneming.
Maar wat doet broer Nico telkens in de omgeving van Nel met een veldfles? En speurneus Doris, die als een ware detective de winkel komt onderzoeken? En waarom gaat Menno opeens door voor stalknecht Hermans? Is Freddy nu de vriend van Leny of van Stien? En… heeft oma Nel eigenlijk wel zoveel zorg nodig?
Chaos, overmacht en valse voorwendselen bij ‘Hyper de Pieper’ in deze sprankelende komedie, met het hart op de juiste plaats.


Bestel dit stuk

0,00
Rechten aanvragen

Waarom Toneelfonds.be?

Keuze uit een groot aanbod
Bestel gemakkelijk online
Snelle levering
Bestellingen snel bij u bezorgd
Persoonlijke service
Wij staan graag voor u klaar!