De show must go on

Details van dit toneelstuk

Artikelnummer
33130
Dames (min - max)
7 - 9
Heren (min - max)
4 - 6
Personen
13
Genre(s)
Blijspel-klucht-komedie samen / Musical algemeen
Doelpubliek
Volwassenen
Uitvoerder
Amateurtheater
Uitgever
Grosfeld
Rechten tariefcode

Uw toneelvereniging gaat haar eerste repetitie beleven. Iedereen is opgewonden en vol verwachting. Er is een nieuw stuk uitgezocht, er komt na 10 jaar een nieuwe regisseur! Maar….zitten de spelers daarop te wachten? Het ging toch allemaal goed zoals het altijd ging? Als de nieuwe regisseur ook nog aangeeft dit stuk niet te gaan regisseren en aangeeft dat iedere speler zelf met een idee mag komen “wat zou jij nu eens het liefst op het toneel willen spelen?” komen er afkeuringen maar ook hele verrassende ideeën naar voren. Voor de pauze zien we op een leeg toneel alle leden tijdens de eerste repetitie avond. Na de pauze zien we verschillende scènes naar aanleiding van de ideeën die de spelers zelf hebben bedacht. Maar….het is een blijft een repetitie/test. “Wat gaan we ons publiek laten zien?” Wiens scène gaat de eindstreep halen? Grappige scènes zoals de paarden-konijnenkens dans maar ook serieuze onderwerpen, zoals pestgedrag, corona en dementie worden niet gemeden.

Met de regisseur op de eerste rij in de zaal om de gemoederen te sussen, spelers tot actie te manen en het geheel in goede banen te leiden, gaat u uw publiek laten genieten van een afwisselende en indrukwekkende voorstelling.

De show must go on zal een uitdaging zijn voor spelers en regisseur. De auteurs bieden een raamwerk waarin van alles mogelijk is. Noot van de auteur: alle spelers kunnen onder hun eigen naam spelen, hetgeen het stuk iets eigens geeft.

 


Bestel dit stuk

0,00
Rechten aanvragen

Waarom Toneelfonds.be?

Keuze uit een groot aanbod
Bestel gemakkelijk online
Snelle levering
Bestellingen snel bij u bezorgd
Persoonlijke service
Wij staan graag voor u klaar!