Trammelant in de blokhut

Details van dit toneelstuk

Artikelnummer
33300
Dames (min - max)
5 - 6
Heren (min - max)
5 - 6
Personen
11
Auteur(s)
Vertaler(s)
Categorie
Avondvullend
Aantal blz
64
Genre(s)
Blijspel / Openluchtspelen
Doelpubliek
Volwassenen
Uitvoerder
Amateurtheater
Duur (min.)
95 min.
Uitgever
Vink
Rechten tariefcode
TRAMMELANT IN DE BLOKHUT (NATUR PUR)
33300 Blijspel/Openluchtspel in drie bedrijven door Bernd Gombold, bewerkt en vertaald in het Nederlands door Ben ten                 Velde, 5/6 dames, 5/6 heren
Alleen het decor al in dit hilarische blijspel. Een bostafereel met evt. uitzicht op een meer, en een blokhut. En vanaf het tweede bedrijf een tent op het toneel. Oma Marie Harteveld wil haar verjaardag met haar kinderen vieren. De weduwe nodigt haar gezin uit voor een verblijf in een stuk bos aan een meer dat ze in bezit heeft. Vroeger kwam het gezin daar ook en beleefde mooie vakanties in en rond de blokhut. De kinderen zijn intussen volwassen en kunnen niet zo goed met elkaar opschieten.
De een vindt het maar niks, de ander noemt het geldverspilling; de jongste nog thuis wonende zoon was liever gaan barbecuen. Kleindochter Tineke heeft een andere mening, zij vindt het allemaal ’vet cool’.
Een rustig weekeinde wordt het allesbehalve. Oma vindt in de blokhut een tas met 50.000 euro, en dan worden ze allemaal knap hebzuchtig. Allerlei rare vogels, die ieder voor zich reden hebben de blokhut te bezoeken, zorgen voor veel verwarring en komische verwikkelingen. En dan loopt er ook nog een wolf rond. 

Bestel dit stuk

0,00
Rechten aanvragen

Waarom Toneelfonds.be?

Keuze uit een groot aanbod
Bestel gemakkelijk online
Snelle levering
Bestellingen snel bij u bezorgd
Persoonlijke service
Wij staan graag voor u klaar!