Aladdin en de wonderlamp

Details van dit toneelstuk

Artikelnummer
10211
Dames (min - max)
2
Heren (min - max)
5
Personen
7
Auteur(s)
Categorie
Kort
Aantal blz
38
Genre(s)
Volwassenen voor kinderen / Sprookjes
Doelpubliek
Kinderen (6-12 jaar)
Uitvoerder
Amateurtheater
Duur (min.)
60 min.
Uitgever
Vink
Rechten tariefcode

ALADDIN EN DE WONDERLAMP

10211 Een sprookjesspel voor kinderen, geschreven door Hans Berghuis. Voor 6 heren en 2 dames. Dubbelrollen zijn mogelijk.

De meeste dromen zijn bedrog, volgens Soraya, de moeder van Aladdin. Maar onze verliefde Aladdin denkt daar geheel anders over. Het allermooiste meisje van de wereld, de dochter van de sultan, wenst hij voor zich te winnen. En dit gaat niet zomaar. Volgens Soraya zijn zij en Aladdin slechts van eenvoudige komaf. En dan trouw je niet zomaar met een prinses. Degene die met de prinses mag trouwen, dient een paleis voor de prinses te bouwen. De dappere, vrolijke Aladdin krijgt dit voor elkaar met behulp van de wonderlamp! Maar helaas… er zijn ook duistere krachten in dit spel aanwezig. Zo is er een Tovenaar die het geluk enkel zichzelf gunt. Op een slinkse wijze krijgt hij de wonderlamp in zijn bezit, waardoor de prachtige droom van Aladdin in duigen valt! Zal het dan nog wel goed komen?

Gelukkig heeft Aladdin een slaaf die voor hem klaar staat, als het moet. En de sultan is de beroerdste niet en is er zeker van dat Aladdin een goed hart heeft!

Maar hoe het allemaal precies afloopt… Kijk en luister dan allemaal naar dit prachtige sprookjesverhaal!

Bestel dit stuk

0,00
Rechten aanvragen

Waarom Toneelfonds.be?

Keuze uit een groot aanbod
Bestel gemakkelijk online
Snelle levering
Bestellingen snel bij u bezorgd
Persoonlijke service
Wij staan graag voor u klaar!