De verlenging, bunne met de billen bloot

Details van dit toneelstuk

Artikelnummer
24010
Dames (min - max)
9 - 6
Heren (min - max)
5
Personen
11
Auteur(s)
Categorie
Eenakter
Aantal blz
35
Genre(s)
Wagenspelen / Openluchtspelen
Doelpubliek
Stad / Volwassenen / Platteland
Uitvoerder
Amateurtheater
Duur (min.)
60 min.
Uitgever
Vink
Rechten tariefcode

'DE VERLENGING' BUNNE MET DE BILLEN BLOOT

24010 Een wagenspel in één akte in opdracht van toneelvereniging 't Ontluikend Bloempje te Bunne, in samenwerking met Lichtbond Noord te Bunne Geschreven door: Reurt Boelema Marcel Boon Jan Brink Mark Dijkstra Geke Haan Carin van der Wijngaard 6 dames, 5 heren


Geachte lezer, voor u ligt een buitengewone samenwerking tussen de twee bevolkingsgroepen van het plaatsje Bunne in Noord Drenthe. Enerzijds de ‘normale’ bevolking in de vorm van de meer dan tachtig jaar oude toneelvereniging ’t Ontluikend Bloempje, anderzijds de zomerse gasten van de naturisten camping ‘de Mierenhoop’ als de vereniging Lichtbond Noord.
Het idee van deze samenwerking komt voort uit de ambitie van de toneelvereniging om haar grenzen te verleggen en de bekendheid bij de omringende dorpen te vergroten. Dit komt tot uiting in een wagenspel van één akte over het wel en wee van Bunne, maar is eveneens grenzeloos en tijdloos. Het wagenspel is geschreven door de schrijversgroep, bestaande uit Bunnenaren en is ‘gecoached’ door Marcel Boon van Boonaparte.
Over de tekst. De dik gedrukte gedeeltes geven de spelers aan die een tekst gaan zeggen, de rechte gedrukte gedeeltes zijn teksten van de spelers en de schuin gedrukte gedeeltes geven extra informatie over de gedragingen van de spelers of situaties.
De schrijversgroep.

Bestel dit stuk

0,00
Rechten aanvragen

Waarom Toneelfonds.be?

Keuze uit een groot aanbod
Bestel gemakkelijk online
Snelle levering
Bestellingen snel bij u bezorgd
Persoonlijke service
Wij staan graag voor u klaar!