Wie vermoordde de regisseur

Details van dit toneelstuk

Artikelnummer
29878
Dames (min - max)
3 - 4
Heren (min - max)
4
Personen
7
Auteur(s)
Vertaler(s)
Categorie
Avondvullend
Aantal blz
50
Genre(s)
Thriller
Doelpubliek
Volwassenen
Duur (min.)
70 min.
Uitgever
Vink
Rechten tariefcode

WIE VERMOORDDE DE REGISSEUR (Who killed the director)
29878 Spel met 3 akten van Chris Martin in de vertaling van Ron Arends voor een cast van 7 personages - 3 mannelijke, 3 vrouwelijke en 1 van beide. (Maar met verdubbeling is het mogelijk om met slechts 6 acteurs te spelen.) Speelduur ca een uur.

'Wie heeft het gedaan?’ in deze moordmysterie. Wanneer Ralf Valentijn, directeur van 'Kruitvat spelers', tijdens een repetitie op het podium wordt doodgestoken. Zijn het de mensen van de cast en crew die in de schijnwerpers staan voor moord!
'Wie vermoordde de regisseur?' Is de een populaire titel van de moordspelen. Met de kleine groep karakters, maakt het ook een ideale eerste aankoop. Het spel kan eventueel ook gespeeld worden met tekst in de hand, waardoor er weinig voorbereidingstijd is.
Het stuk speelt zich af in het heden in het fictieve ‘Voetlicht theater’, in het rustige dorpje Klikspaandam. ‘Kruitvat spelers’, geleid door de dynamische regisseur Ralf Valentijn. Ze oefenen een eigen moordspel met de naam ‘Een steek in het donker’. De repetities verlopen echter niet goed en nu de première nadert, ontstaat er enige jaloezie en rivaliteit. Maar de show wordt abrupt helemaal stilgelegd als Ralf ter aarde valt. Is het een broeinest van achterbaksheid?  Wie heeft de uitdrukking te letterlijk genomen?
Een moordmysterie waar het publiek na het lezen van het informatieblad zelf mee kan doen met de vraag ‘wie heeft het gedaan?’.  Inclusief pakket met quiz en publieksvragen.
Het spel heeft een eenvoudige opzet met decor en handelingen, ideaal voor (toneel)verenigingen, scholen, camping en/of  bedrijven.

Bestel dit stuk

0,00
Rechten aanvragen

Waarom Toneelfonds.be?

Keuze uit een groot aanbod
Bestel gemakkelijk online
Snelle levering
Bestellingen snel bij u bezorgd
Persoonlijke service
Wij staan graag voor u klaar!